BABSKIE.PL - Forum dla Kobiet Strona Główna

Poprzedni temat :: Następny temat
zycie to praca..
Autor Wiadomość
anq 
nuuuuda:(

Wysłany: 2007-04-23, 17:58   zycie to praca..

jestem ciekawa co robicie w zyciu lub co chciałybyscie robic?
pracujecie, uczycie sie?
lubicie to co robicie? dlaczego akurat to???

anq 
nuuuuda:(

Wysłany: 2007-04-23, 18:08   

ja jestem pielegniarka, w zasadzie to lubie tą robótke ale troszke mnie zniecheca rzeczywistosc, tzn. płaca, opinie społeczeństwa i warunki pracy .. najbardziej sprzet i sceneria polskich spitali :-|
najlepiej wspominam staż na oddziale kardiologicznym, najgorzej prace w klinice onkologicznej :-/
obecnie pracuje na oddziale chirurgiczym, praca srednia ale atmosfera pracy dobra :-D

ZUZKA_wawa 

Wysłany: 2008-01-09, 13:25   

pracuję,
długo pracowałam w jednej firmie, na początku roku zmieniłam okazało się to ... totalną pomyłką , praca marzenie dla tych co lubią mieć niewiele zajęć w pracy
zmieniłam w październiku bo moja psychika była już w opłakanym stanie, czułam się niepotrzebna, praca nie najważniejsza ale jest ważna

dla mnie nie liczy się tylko to ile wpływa mi na konto ale to czy mój etat jest stworzony na siłę czy ja rzeczywiście coś w noszę do firmy
tam miałam po prostu być przez 8 godzin, moje obowiązki mogłam wykonać w 15 min i a później ... szukanie sobie zajęcia żeby nie zwariować

aktualnie jestem zadowolona, praca ciekawsza, kasa delikatnie mniejsza ale ...
są dni że nie mam czasu na wypicie herbatki ale są takie jak dziś że mam nawet czas na poszperanie w sieci :))
równowaga :)
lubię bo mam kontakt z ludźmi, każdy dzień jest inny

Adamska 

Wysłany: 2008-11-20, 18:39   

pracuję obecnie w małej firmie prywatnej na stanowisku biurowym i studiuję zaocznie logistykę ;-)

Gocha

Wysłany: 2008-12-08, 12:17   

dla mnie w pracy bardzo ważna jest zdrowa przyjacielska atmosfera, zarobki są bardzo ważne, motywujące no i po to pracujemy, ale praca musi też dawać satysfakcję bo inaczej to tylko męczarnia niezależnie od wysokości pensji
dla mnie też ważne jest godzenie pracy z domem,

Adamska 

Wysłany: 2008-12-08, 12:51   

Gocha napisał/a:
dla mnie w pracy bardzo ważna jest zdrowa przyjacielska atmosfera, zarobki są bardzo ważne, motywujące no i po to pracujemy, ale praca musi też dawać satysfakcję bo inaczej to tylko męczarnia niezależnie od wysokości pensji
dla mnie też ważne jest godzenie pracy z domem,

też tak myślę ;-)

Jeśli ktoś ma złą atmosferę w pracy to w życiu prywatnym będzie mu źle i będzie się to odbijało :-/
Zarobki i samorealizacjia to też ważna sprawa

Odpowiedz do tematu