BABSKIE.PL - Forum dla Kobiet Strona Główna
 

Poprzedni temat :: Następny temat
Zel Antycelulitowy nivea za darmo-to nie sciema
Autor Wiadomość
kasiorek23

Dołączył: 23 Lut 2007
Posty: 1
Wysłany: 2007-02-23, 15:36   Zel Antycelulitowy nivea za darmo-to nie sciema

jesli ktos chce go dostac za free to niech wysle mi swojego maila ja wtedy przesle mu zaproszenie,które Wy z kolei bedziecie musiały wysłac do 10 osób i w ten sposób otrzymacie zel za darmo.To nie bedzie tester!!!
 
 
moka

Dołączył: 10 Mar 2007
Posty: 8
Wysłany: 2007-03-10, 22:49   

Ciekawa oferta,na pewno nie żadna ftopa ????w kazdym razie mój mail mo84ni13ka@o2.pl
 
 
petarda


Dołączył: 17 Lut 2007
Posty: 130
Wysłany: 2007-03-10, 23:57   

Chcesz to skorzystaj :-D Do mnie cały czas spamy przychodzą od czasu gdy dałam sie skusić :-D to chyba taki łańcuszek nieszczęscia :-D
_________________
http://przyherbatce.yoyo.pl
 
 
kasiulka 


Dołączyła: 30 Mar 2007
Posty: 14
Wysłany: 2007-04-11, 22:13   

Jakoś mi sie nie chce wierzyć że ktoś daje coś za darmo,nie ma to jak samemu zarobić i za te pieniądze coś kupić
 
 
allergen

Dołączył: 18 Kwi 2007
Posty: 10
Wysłany: 2007-04-18, 21:25   

Jestem praktycznie pewna, że to nie ściema - bo Nivea często rozdaję kosmetyki! Ostatnio weszłam na ich stronkę, wypełniłam jakąś prostą ankietę i dostałam od nich za friko w pięknym pudełeczku ten nowy żel, który reklamują - Nivea Creme Gel (czy jakoś tak) :mrgreen: wam pewnie też by przysłali, jak wypełnicie ankietę - spróbowac nie zaszkodzi w sumie ;-) adres tej stronki odgrzebałam specjalnie dla was :-)
http://www.eksperciniveastyling.pl/

a tak swoją drogą to ktoś ten antycellulit wypróbował? Nivea dobry produkt wypuściła na rynek? ;-)
 
 
petarda


Dołączył: 17 Lut 2007
Posty: 130
Wysłany: 2007-04-20, 21:51   

Produkt pewnie dobry , ale mnie niestety się nie przyda ,a poza tym jakoś nie pasuje mi ten sposób nabywania jakichkolwiek produktów. Nie mówię, że to od razu musi być ściema, ale wysyłanie spamów nie bardzo mi się podoba
_________________
http://przyherbatce.yoyo.pl
 
 
dewotka 

Dołączyła: 24 Kwi 2007
Posty: 33
Wysłany: 2007-04-24, 17:12   

allergen napisał/a:
Jestem praktycznie pewna, że to nie ściema -
http://www.eksperciniveastyling.pl/

Witam.
Mój pierwszy post będzie tutaj.
Nie dajcie się wkręcić !!!
To jednak ŚCIEMA !!!
Wyciągaja tylko dane i przysyłają takie głupoty;
Cytat:
Witaj,
Dziękujemy za wypełnienie ankiety na stronie www.eksperciniveastyling.pl. Uprzejmie informujemy, że nie zostałeś/ nie zostałaś zakwalifikowany/a do grona Ekpertów NIVEA Styling. Zapraszamy do następnych akcji Streetcom, o których na pewno poinformujemy.
Pozdrawiamy,
Streetcom Team


Tylko idiotka uwierzy w te brednie.Ja już nie dam się nabrać.

sorry za tak ostry ton,ale się wkurzyłam. :)
 
 
allergen

Dołączył: 18 Kwi 2007
Posty: 10
Wysłany: 2007-04-24, 19:42   

coś mi się wydaję,że to jest kwestia tego, żeby odpowiednio ankietę wypełnić - ja tam nie miałam problemów z dostaniem próbki ;-)
 
 
petarda


Dołączył: 17 Lut 2007
Posty: 130
Wysłany: 2007-04-24, 22:53   

Dewotka ma rację , to jest wyciąganie danych. Lepiej nie być naiwnym i nie kusić się na każdą ofertę niby darmową , bo może to nas dużo kosztować
_________________
http://przyherbatce.yoyo.pl
 
 
dewotka 

Dołączyła: 24 Kwi 2007
Posty: 33
Wysłany: 2007-04-27, 00:27   

petarda napisał/a:
Dewotka ma rację , to jest wyciąganie danych. Lepiej nie być naiwnym i nie kusić się na każdą ofertę niby darmową , bo może to nas dużo kosztować

Ciekawe też,gdzie nasze dane osobowe lądują ?
Skąd potem tyle niepotrzebnych wiadomości w naszych skrzynkach ?
Odpowiedz już jest !!!
 
 
Janis82 
Janis

Dołączyła: 29 Kwi 2007
Posty: 3
Wysłany: 2007-04-29, 14:13   

nie wiem jak jest z antycelulitowym cudami,
ale ja wypelnialam ankiete ekspercka dotyczącą żelu do wlosów i otrzymałam nawet nie próbke, a całe opakowanie cremegelu
więc nie pisz od razu, ze to sciema :) bo sporo osob jednak otrzymało produkt- widocznie skonczyla im sie partia kosmetykow czy cos
 
 
petarda


Dołączył: 17 Lut 2007
Posty: 130
Wysłany: 2007-04-29, 17:08   

Właśnie takcy naiwni jak Janis82 są bardzo pożądani w sieci .
_________________
http://przyherbatce.yoyo.pl
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,18 sekundy. Zapytań do SQL: 13