Wysłany: 2007-02-23, 15:36 Zel Antycelulitowy nivea za darmo-to nie sciema
jesli ktos chce go dostac za free to niech wysle mi swojego maila ja wtedy przesle mu zaproszenie,które Wy z kolei bedziecie musiały wysłac do 10 osób i w ten sposób otrzymacie zel za darmo.To nie bedzie tester!!!
Jestem praktycznie pewna, że to nie ściema - bo Nivea często rozdaję kosmetyki! Ostatnio weszłam na ich stronkę, wypełniłam jakąś prostą ankietę i dostałam od nich za friko w pięknym pudełeczku ten nowy żel, który reklamują - Nivea Creme Gel (czy jakoś tak) wam pewnie też by przysłali, jak wypełnicie ankietę - spróbowac nie zaszkodzi w sumie adres tej stronki odgrzebałam specjalnie dla was http://www.eksperciniveastyling.pl/
a tak swoją drogą to ktoś ten antycellulit wypróbował? Nivea dobry produkt wypuściła na rynek?
Produkt pewnie dobry , ale mnie niestety się nie przyda ,a poza tym jakoś nie pasuje mi ten sposób nabywania jakichkolwiek produktów. Nie mówię, że to od razu musi być ściema, ale wysyłanie spamów nie bardzo mi się podoba
Witam.
Mój pierwszy post będzie tutaj.
Nie dajcie się wkręcić !!!
To jednak ŚCIEMA !!!
Wyciągaja tylko dane i przysyłają takie głupoty;
Cytat:
Witaj,
Dziękujemy za wypełnienie ankiety na stronie www.eksperciniveastyling.pl. Uprzejmie informujemy, że nie zostałeś/ nie zostałaś zakwalifikowany/a do grona Ekpertów NIVEA Styling. Zapraszamy do następnych akcji Streetcom, o których na pewno poinformujemy.
Pozdrawiamy,
Streetcom Team
Tylko idiotka uwierzy w te brednie.Ja już nie dam się nabrać.
nie wiem jak jest z antycelulitowym cudami,
ale ja wypelnialam ankiete ekspercka dotyczącą żelu do wlosów i otrzymałam nawet nie próbke, a całe opakowanie cremegelu
więc nie pisz od razu, ze to sciema :) bo sporo osob jednak otrzymało produkt- widocznie skonczyla im sie partia kosmetykow czy cos