temat zapewne często poruszany ale ciągle rozwijany więc może ... wymienimy się doświadczeniami
chodzi o zakupy w sieci , czy często Wam się zdarza robić za pośrednictwem netu zakupy ? co najczęściej kupujecie ??
ja kupuje głównie książki, płyty ; co do ubrań to mam wątpliwości bo zawsze lepiej przymierzyć, raz kupiłam buty - i służyły mi bardzo dzielnie :))) ,
aaa ostatnio zakupiłam krem na allegro , później dopiero zaczęłam czytać opinie na forach - były różne głównie info że podrabiają
ostatnio zaś odkryłam internetowy spożywczak i polecam takie rozwiązanie
w kwestii ubrań też jestem za realem ,
ale internetowym spożywczakiem zarażam :) i polecam
wiadomo zakupy ciuchowe - to innego rodzaju radość :)) z wydawania pieniędzy niż przepychanie się z koszykiem w poszukiwaniu majonezu :))
czy ktoś przetestował oprócz mnie w realu sprawność internetowego spożywczaka ? jak jest ze świeżością produktów itd., ja korzystam ze sklepu a.pl i oni póki co mnie nie zawiedli ale lubię mieć porównanie :)
słyszałam też ze leclerc też ma coś takiego ale tam im więcej/ciężej tym więcej płaci się za dostawę :(((
Ja dosyć często robię zakupy w sieci. Nie kupuję w sieci ubrań, bo te wolę przymierzyć i zobaczyć jak na mnie leżą. Najczęściej robię zakupy na allegro, bo można tam trafić na prawdziwe okazje cenowe. Mam też kilka ulubionych sklepów internetowych. Jeśli chodzi o różne gadżety i prezenty dla rodziny i znajomych to odwiedzam toys4boys. Od niedawna mam też ulubiony sklep dla dzieci www.4kids.com.pl gdzie kupuję artykuły dla niemowląt z racji tego, że w mojej rodzienie pojawia się coraz więcej małych dzieci i często są uroczystości, na które kupuje się im prezenty.
W sieci nie kupuję też artykułów spożywczych, chociaż zauważyłam, że coraz więcej sklepów oferuje takie usługi.
Coraz chętniej zaglądamy do internetowych sklepów. Ja też coraz częściej korzystam ,ale raczej kupuję towary ,których w okolicy nie ma ,bądź które sa tańsze. Jakoś trudno mi sobie wyobrazić zakup art. spożywczych codziennej potrzeby.Myślę ,że to raczej dla ludzi którzy mają daleko do miasta ,bądź sklepu, ale może się mylę .Może to frajda jak listonoosz przyniesie mi rano świeże bułeczki i butelkę mleka na śniedanie
To moze ja odpowiem jako osoba zainteresowana, ale od tej drugiej strony :) jako sprzedawca w internecie :) i własnie w branzy odzieżowej :) Przyznam szczerze ze widac jak zakupy w internecie ida w kierunku niesamowitego rozwoju :) w 6 miesiecy zdobylismy 300 klientów a odwiedzin sklepu bylo na poziomie 70tys. :)
ja kupuję ciuchy w necie. jestem dosc szczupła więc zwyklę biore rozmiar 34-36 i zawsze jest dobre, jeszcze ani razu nie wymieniałam. nawet spodnie kupilam pare razy przez net. często kupuję ozdoby do zdobienia paznokci, albo książki. teraz to glownie podręczniki do szkoly bo duzo taniej wychodzi. nigdy bym nie kupiła laptopa, telefonu czy aparatu przez internet.
ja raz kupilam bluzke i...
chodzi w iej moja mama bo na mnie byla za duza
a tak to glownie moj chlopak zajmuje sie zakupami przez neta i jest zadowolony
ja chyba wole tradycyjnie ojsc do sklepu:D
oj ja mnóstwo kupuje przez internet a raczej przez allegro, a to dlatego że mieszkam na wsi i u mnie jest tylko mały spożywczak, teraz waśnie czekam na komodę, kufer, i pościel, powinny przyjść dziś i jutro strasznie się cieszę z tych zakupów
przyszły moje zakupy
zrobiłam dobre zakupy, jestem zadowolona
pochwalę się : duży kufer ma służyć jako stolik przy kanapie
komoda
i pościel, jest super bo w komplecie są też jasie i prześcieradło
sorry ale nie wiem jak się zmniejsza zdjęcia z internetu
dzięki dziewczyny
ja z ubrań to kupiłam w tym roku kurtkę puchową, a tak poza tym to raczej dla siebie nie kupuję bo boje się ze nie utrafię z rozmiarem, za to sporo ciuchów kupuje dla syna, bo można znaleźć nowe markowe ubrania w niskich cenach bo ktoś np ma dojście albo kupił swojemu dziecku za małe i teraz za grosze sprzedaje. Używanych na allegro ni kupuję bo ludzie piszą że stan bdb a potem śmierdząca szmata przychodzi, już się kilka razy sparzyłam i kupuje już tylko nowe.