Czy bierzecie jakieś tabletki odchudzające? Ja chciałabym zacząć stosować, tylko jeszcze nie wiem jakie. Słyszałam, że są takie nowe - formoline L112. Czy któraś z Was o nich słyszała? Za granicą podobno dobrze się sprzedają, a u nas?
dzięki za radę, ja czytałam też już trochę o tych formoline l112, są już dostępne, hamują apetyt i są pochodzenia naturalnego. wiążą tłuszcze i redukują wagę ;) wie ktoś coś jeszcze????
w koncu kupilam inne bo tamtych nie bylo.Kupilam met-rx xtreme thermo surge bierze sie je rano przed pierwszym posilkiem i kolo 17{najpozniej o 17} oba 30 min przed posilkiem.
Pamiętajcie dziewczyny że same tabletki wiele nie dadzą jeśli nie będa połączone z odpowiednią dieta i przede wszystkim ruchem.
Polecam artykuł na ten temat:
http://wyborcza.pl/1,7547...ias=2&startsz=x
wiem wiem :D dlatego nie dosc ze chodze duzo tzn spaceruje to jeszcze cwicze w domu bardzo
Alfa Pomogła: 1 raz Dołączyła: 06 Maj 2008 Posty: 38
Wysłany: 2008-07-08, 11:27
Czytałam gdzies o tych formoline l112, w jakiejs gazecie chyba. z tego co pamietam, to tabletka wiaze tluszcze, zmniejsza ilosc kalorii i jest pochodzenia naturalnego, czyli nie ingeruje w organizm. jest dosyc drogi, bo kosztuje okolo 90 zl. na naszym rynku tez juz jest w niektorych aptekach, do tej pory znany byl za granica i tam ma dobra renome, nie pamietam tylko jak trzeba je brac i czy sa na recepte?
formoline nie sa na recepte, normalnie mozna iscdo apteki i kupic :) jezeli już zdecydujesz sie je brac, to musisz pamietac, zeby pic duzo wody i mozna je brac okazjonalnie :) powodzonka!
Co to za nowość to Formoline? - jestem zainteresowana. Próbowałam wszystkiego - diety norweska, szwedzka, pigulki Merida (niemal nie wpadlam w depresje) Herbalife, ŻP
Wysłany: 2008-07-14, 14:53
nie no Formoline nie są na recepte, nie wiem jak jest z innymi tego typu środkami, ale te są bez recepty. A słysząłyście o zielonej herbacie?
Mnie interesuje Formoline o tyle że sama mam zamiar brać jak tylko dotrze przesyłka z apteki internetowej :) Zamówiłam od razu 4 opakowanka, bo chciałabym jednak mieć ciągłość stosowania zachowaną. Mam do zrzucenia 5 kg, myślicie że starczy? Głodówki i diety niskokaloryczne ze względów zdrowotnych wykluczone.
Wysłany: 2008-10-21, 09:47
kurcze ale ten wątek stanął :| szkoda! Qnegunda napisz czy schudłaś :P bo ja stwierdzam, że mnie też by się przydało zrzucić z siebie pare zbędnych kilogramów :P a słyszałam, że te tabletki teraz trochę staniały ;)
Cześć :) Ja co jakiś czas odwiedzałam ten wątek, ale nic nie pisałam, bo nie widziałam odpowiedzi na mojego posta :P natomiast co do mojego odchudzania to oczywiście wszystko jak najbardziej jest w porządku :)
schudłam tyle ile chciałam. Ważę teraz 58 kg. Formoline biorę teraz tak od czasu do czasu. Ale najbardziej cieszę się z faktu, że nie przytyłam jak odstawiłam tabletki. Czuję się bardzo dobrze, dbam o siebie bardziej niż kiedykolwiek!