BABSKIE.PL - Forum dla Kobiet Strona Główna

Poprzedni temat :: Następny temat
pomozcie:( co zrobic ??
Autor Wiadomość
siwutka891 

Wysłany: 2008-01-22, 19:21   pomozcie:( co zrobic ??

jestesmy ze soba juz ze soba ponad pol roku... i faktycznie pewne rzeczy i sprawy jakie mialy miejsce w naszym zyciu sprawily, ze bylam zazdrosna. Ale zaufalam...kocham go bezgranicznie i jestem w stanie zrbic dla niego wszystko.

Ostatnio mial miejsce pewnien incydent, po ktorym ja zaczaczelam czesciej dzwonic i faktycznie mogl poczuc sie "jak na smyczy". Dzisiaj dostalam sms'ka " czuje sie jak pies na smyczy szkoda jeszcze ze nie mam czipa w mozgu moglabys mnie kontrolowac w 100 % kocham Cie bardzo ale biore urlop przez kilka dni nie bede dostepny dla Ciebie. NIe pisz nie dzwon musze Cie jakos ukarac "

co robic ??
przypominac sie sms'kami typu "kocham Cie i zawsze bede przy Tobie " . "Mysle o Tobie stale " czy dac spokoj na kilka dni ??

Agula 

Wysłany: 2008-01-22, 19:54   

siwutka891 odpuść sobie na kilka dni, nie dzwon i nie pisz daj sobie i jemu ten czas na przemyślenie kilku spraw.. to Wam obojgu pomoże.. ;-)
a powiedz mi ile On ma lat? ;-)

Mirabelka__22

Wysłany: 2008-04-24, 17:48   

Mialam to samo, nadmierna kontrola. Ale zmienilam to w sobie. W sumie jesli bedzie chcial to i tak Cie np zdradzi... A ty go upewnisz ze robi dobrze gdy zacznie sie przy Tobie dusic, zle czuc... :-/ Ale wlasciwie to "musze Cie ukarac" to wg mnie dziwne jak na zwiazek pelen milosci...Tak sie raczej nie robi...

Tamija2

Wysłany: 2008-10-06, 18:16   

Daj mu za Tobą zatęsknić, związek nie polega tylko na tym, żeby być ze sobą całymi dniami:0 coś o tym wiem, może mu się znudzić.
Jak Kocha to nie zdradzi, musisz mu tylko dawać wiele miłości, a nie poczucia bycia na smyczy;)

Odpowiedz do tematu