Co myslicie o tej Pani ? Czy ma wogole jakis talent czy jedzie tylko na fortunie rodziców ?
Ostatnio dostala wyrok za jazde po pijanemu i teraz zbiera podpisy pod petycja o uniewinnienie. Jak dla mnie to zalosne...
powiem tak nie przepadam za Paris bo nie ma zadnego talentu , spiewac nie umie , aktorka z niej marna ale show robi , slychac o niej wszedzie i widac ja wszedzie i chyba o to tylko jej chodzi , bo kariery to ona nie zrobi !! zostanie zapamietana jako dobra coreczka tatusia-z milionami..
Przede wszystkim powinna godnie reprezentować ten świat który jej dziadek stworzył... ja rozumiem, że chce być "modna" ale bez przesady...
jest po prostu rozbuchana...
_________________ Witam Wszystkich bardzo serdecznie!
jeśli któraś z Was ma problem z odżywianiem
to zapraszam w to miejsce...
http://www.s4p.webd.pl/index.php?ap=61
moim zdaniem ona się nudzi, nie musi pracować a może mieć wszystko i to jest frustrujące, gdyby miała trochę oleju w głowie mogła by się zająć pracąą charytatywną a wtedy miałaby się czym zająć, spełniała by się w dobrej pracy i zyskała by szacunek. I też by o niej pisali ale w całkiem innym świetle.