Witam.
Widze, ze nowe forum,ale chyba pewne sprawy macie niedopracowane.
Chocby ten spam...ale co mi do tego? http://www.babskie.amorki...one-vt12.htm#16
Mozna by zrobic jakis dzial,gdzie bysmy sie przedstawiały/li ?
Czemu strona sie tak rozjezdza ? Jezeli ma byc to forum rozwojowe,warto pewne sprawy poprawic.Jak myslicie ?
Pozdrawiam.
Nie chce ingerowac w Twoje poczynania,ale wydaje mi sie,ze wystarczy zabronic pisania "gosciom" i po klopocie.
Z doswiadczenia wiem ze to wiele nie daje bo dzisiejsze spamboty nie maja wiekszych problemów z rejestracja na forach Ale bez obaw, na razie problem praktycznie nie istnieje a kiedy sie pojawi to zostana poczynione odpowiednie kroki Na pewno nie utoniemy w spamie
Co do rozdzielczosci to niestety 80% uzytkowników korzysta z rozdzielczosci min. 1024x768 i musi byc dostosowane do ich potrzeb, inaczej u Ciebie bylo by ok a u reszty forum to bylby tylko waski paseczek zajmujacy co najwyzej polowe ekranu.
Proponuje w miare mozliwosci korzystanie z wyzszych rozdzielczosci
Gość
Wysłany: 2007-02-19, 14:57
Ariadna, nie ma sprawy.
Czy Ty forum traktujesz serio czy tylko tak dla rozrywki...bo samo to sie nie rozkreci.Potrzebujemy zachety :)
Czy Ty forum traktujesz serio czy tylko tak dla rozrywki...bo samo to si? nie rozkr?ci.
Masz racje ale od tego sa uzytkownicy bo to oni tak naprawde tworza kazde forum, a wiec zapraszam do pisania Ze swojej strony zapewniam opieke techniczna i w miare mozliwosci promocje forum w necie ale od pisania sa juz sami uzytkownicy i w przyszlosci moderatorzy.
W najblizszym czasie forum zostanie przeniesione na wydajniejszy serwer, powinno przylaczyc takze troche nowych uzytkowników, przewidziany jest tez konkurs
Póki co zapraszam do zapelniania pustek i zapraszania znajomych.