Ja uzywam kosmetykow do wlosow serii Pantene Pro-V do wlosow kreconych, a czasem regenerujaca. Jak dla mnie sa OK. Wlosy sa nawilzone, zdrowe i maja ladny polysk, co na moich lokach rzadko sie zdarzalo wczesniej.
Jeśli chodzi o odżywki do włosów mogę z czystym sumieniem polecić serię ZIAJA, a jeżeli chodzi o szampony do włosów to EVA się sprawdza jak najbardziej , ale godne polecenia są także szampony z serii NIVEA. Co mogę powiedzieć o FRUCTIS-ach ... hmm ... - używam go od czasu do czasu i nie spotkało mnie nic "przykrego" ze strony tego szamponu
a ja polecm np. cale serie gliss kura. Najlepiej w zestawach szampon + odzywka+ spray.
Rewelacyjnie pachna, wloski sie łądnie rozczesują, mienią w świetle. Da sie zauwazy efekt odzywienia na wlosach po odzywce.
_________________ Witam Wszystkich bardzo serdecznie!
jeśli któraś z Was ma problem z odżywianiem
to zapraszam w to miejsce...
http://www.s4p.webd.pl/index.php?ap=61
A ja zaczęłam używać kosmetyków "Joanny" i muszę powiedzieć ,że jestem zadowolona , chociaż firma nie jest tak reklamowana i produkty ma tanie, to wcale nie gorsze od tych z wygórowaną ceną , zresztą nie jestem zwolenniczką drogich rzeczy , zawsze staram się szukać czegoś fajnego i niedrogo