Pies zly nie jest ale trzeba miec warunki zeby go trzymac no i trzeba go wyprowadzac nawet jak sie nie chce wiec nie jest to cos dla kazdego
Ja mam cos mniej wymagajacego: zółwiki Baardzo spokojne zwierzeta
a ja mam teraz 5 piesków hehe bo moja suczka ma małe:) ale jakie są koffane mają cos 2 tygodnie....mam jeszcze wielkiego pieska rasy bokser:D z nim to idzie poszaleć jak zacznie szaleś to nie wie kiedy skonczyć hehe
Mam pieska-teriera szkockiego -czarny ,kudłaty z dołu-według jednych przypomina odkurzacz,według innych parówkę na krótkich nóżkach.dla mnie jest najpiękniejszym przytulakiem,choć faktycznie nieco za dobrze odżywionym, ale podobno psy upodabniają się do właścicieli...
moj jedyny zwierzaczek to myszka.. do komputera:) zadna prawdziwa myszka, szczurek i kocurek nie beda takie slodkie jak moja myszunia firmy g-cube w paterke... poza tym mam uczulenie na siersc :) jest mala zgrabna i powabna, wnosi zero szkod, za to same korzysci!
ja mama psa, malego bo mam male mieszkanie, ale za to kochanego:) wesołego i dzieki niej zawarłam wiele znajomości na osiedlu z przyjstojnymi sąsiadami;) i miłymi sąsiadkami
ale rekordzistka w posiadaniu zwierzat jest moja przyjaciółka
ma 3 koty psa rybki zabe i męża hehe
ja obecnie mam tylko psa ale w swoim życiu też już miałam dziwne zwierzęta np żaby rzekotki całe stadko w dużym terrarium, miałam też żółwia, świnkę morską, szczurka, rybki, no to chyba tyle
he he kotka też miałam Alfred miał na imię ale niestety przy kocie zachorowałam na astmę i musiałam go szybko oddać, kota nie ma astma została
strasznie lubię kotki i sama żałuję że nie mogę mieć ale niestety
nie mogę nawet pogłaskać kota na ulicy
ale słodka niunia no i śliczne zdjęcie jej zrobiłaś
a to moja Kropcia, jest z nami już 3 tygodnie, jest ze schroniska i na początku była trochę dzika, ale już się oswoiła i zaczęła się radośnie cieszyć, po ogródku wywija hołubce, codziennie rano wita nas taką radością jakbyśmy się miesiąc nie widzieli
jest bardzo grzeczna i karna, fajny piesek nam się trafił