Gwiazda pop Britney Spears, po namowach rodziny, po raz kolejny zgłosiła się do kliniki odwykowej, tym razem w Los Angeles - poinformowała stacja Fox News
Media spekulują, że Britney być może przechodzi załamanie nerwowe po tym, jak w piątek ogoliła sobie głowę. Nie brak jednak osób, które twierdzą , że widziały ją w blond peruce w ekskluzywnym hotelu "Mondrian" 24 godziny po radykalnej zmianie fryzury, i że sprawiała wrażenie szczęśliwej i zrelaksowanej.
Biedactwo, widac jednak pieniadze szczescia nie daja
Wielka piosenkarka to z niej nie była, ale co to jednak sława potrafi zrobić z człowiekiem - wynika z tego, że pieniądze i sława szcześcia nie dają pAle rzynajmniej zaoszczędzi na kosmetykach do włosów
Nie ładnie tak... bleeee.
nie wiem może chciała pokazać jak się czuje .... uzewnętrznić co nieco...
_________________ Witam Wszystkich bardzo serdecznie!
jeśli któraś z Was ma problem z odżywianiem
to zapraszam w to miejsce...
http://www.s4p.webd.pl/index.php?ap=61
Britney jest gupiutka , z ta lysina na glowie jej nie dotwarzy , co ona chciala tym wyczynem udowodnic??kolejna jej glupote??
Kalia, to Ty nie wiesz, ze w Starozytnym Egipcie zony faraonow byly lyse i daltego byly piekne. Ale walka o popularnosc rzeczywiscie niektore sziewczyny robi wariatkami. Ale Ciebie tylko z wlosami wciagne do mojego lozka, jak przyjedziesz do Budapesztu. Oczywiscie bilet na Eurocity posle. Czesc koteczku. Pisz na moj e-mail, przyslij zdjecie.
_________________ Ja Ormianin Budapesztu. Moje IQ = 175. Lubię koteczki, jak mruczą, mdleją od seksu. Sa czyste i pachnące, wtedy całuję je gdzie popadnie.