trafiłam ostatnio w aptece na ulotkę pewnego produktu, ale mam dylemat...
Chodzi o niejaki INTIM-X, spotkał się ktoś może? Warto sobie takim czymś zawracać głowę? Produkt jest naturalny (bez żadnej chemii)
Bo chodzi o to że mój facet może nie ma problemów z erekcją (no parę razy mu się zdarzyło ) w każdym razie myślałam ostatnio jak by tu urozmaicić te nasz sprawy łóżkowe?
Jak myślicie jak zareaguje jak mu powiem o tym preparacie? Miała może któraś z Was do czynienia z nim?
trafiłam ostatnio w aptece na ulotkę pewnego produktu, ale mam dylemat...
Chodzi o niejaki INTIM-X, spotkał się ktoś może? Warto sobie takim czymś zawracać głowę? Produkt jest naturalny (bez żadnej chemii)
Bo chodzi o to że mój facet może nie ma problemów z erekcją (no parę razy mu się zdarzyło ) w każdym razie myślałam ostatnio jak by tu urozmaicić te nasz sprawy łóżkowe?
Jak myślicie jak zareaguje jak mu powiem o tym preparacie? Miała może któraś z Was do czynienia z nim?
Oj Maryna, Maryna - rzuć faceta, który nie potrafi ci dogodzić! Ja nauczę cię mdleć od seksu i być w siódmym niebie! A może i karierę zrobisz! Ale przeczytaj starożytnych indyjskich mistrzów seksu! Na przyklad Kama Sutra. Dobra lektura przed sexem.[/scroll]
_________________ Ja Ormianin Budapesztu. Moje IQ = 175. Lubię koteczki, jak mruczą, mdleją od seksu. Sa czyste i pachnące, wtedy całuję je gdzie popadnie.
Powiedz mu że chciałabys poeksperymentować i że słyszałaś że po zażyciu tego specyfiku seks jest niesamowity, faceci przewaznie lubią takie zabawy wiec powinno zadzialac :)
Tak, dał sie w końcu przekonać do permenu. Tzn pewnego dnia sam chyba to zrozumiał i zapytał mnie o ten preparat. Więc teraz jest w trakcie kuracji. Pozdrawiam
_________________ "Kochać, to nie znaczy patrzeć na siebie, lecz patrzeć razem w tym samym kierunku"
Ja też chyba swojemu bede musiala zasugerowac Permen ;/ Chłopisko ma 35 lat i chyba juz zaczyna niedomagac w "tych sprawach" :(. Dzieki za sugestie, bez forum bym sie o tym nie dowiedziala.
a moze jeszce zmiana diety??
na potencje wszystko ma wpływ, stres, zła dieta, mało aktywny tryb zycia..
chude mięsa, warzywa,owoce, zmiana tłuszczów na nienasycone, witaminy i odpoczynek tez dużo zdziałają;)
Tak, to prawda. Stres ma ogromny wpływ na problem z erekcją, złe odżywianie również. U nas już naprawdę była konieczność zastosowania jakiegoś środka. Mam nadzieje, że permen pomoże...
_________________ "Kochać, to nie znaczy patrzeć na siebie, lecz patrzeć razem w tym samym kierunku"