BABSKIE.PL - Forum dla Kobiet Strona Główna

Poprzedni temat :: Następny temat
lepszy seks?
Autor Wiadomość
maryna 

Wysłany: 2007-11-21, 20:57   lepszy seks?

trafiłam ostatnio w aptece na ulotkę pewnego produktu, ale mam dylemat...
Chodzi o niejaki INTIM-X, spotkał się ktoś może? Warto sobie takim czymś zawracać głowę? Produkt jest naturalny (bez żadnej chemii)
Bo chodzi o to że mój facet może nie ma problemów z erekcją (no parę razy mu się zdarzyło :oops: ) w każdym razie myślałam ostatnio jak by tu urozmaicić te nasz sprawy łóżkowe?
Jak myślicie jak zareaguje jak mu powiem o tym preparacie? Miała może któraś z Was do czynienia z nim?

Anthony.the.King 
Anthony the King

Wysłany: 2007-12-25, 11:31   Re: lepszy seks?

maryna napisał/a:
trafiłam ostatnio w aptece na ulotkę pewnego produktu, ale mam dylemat...
Chodzi o niejaki INTIM-X, spotkał się ktoś może? Warto sobie takim czymś zawracać głowę? Produkt jest naturalny (bez żadnej chemii)
Bo chodzi o to że mój facet może nie ma problemów z erekcją (no parę razy mu się zdarzyło :oops: ) w każdym razie myślałam ostatnio jak by tu urozmaicić te nasz sprawy łóżkowe?
Jak myślicie jak zareaguje jak mu powiem o tym preparacie? Miała może któraś z Was do czynienia z nim?

Oj Maryna, Maryna - rzuć faceta, który nie potrafi ci dogodzić! Ja nauczę cię mdleć od seksu i być w siódmym niebie! A może i karierę zrobisz! Ale przeczytaj starożytnych indyjskich mistrzów seksu! Na przyklad Kama Sutra. Dobra lektura przed sexem.[/scroll]

Qnegunda

Wysłany: 2008-03-21, 10:20   Permen

To może niech spróbuje Permen. Mój facet tez kiedyś miał problemy z erekcja i pomógł Mu ten preparat. Pozdrowionka

Małgośka30 
absens carens...

Wysłany: 2008-03-26, 10:13   

Mam takie pytanko co do tego permenu... można go kupić bez recepty? Bo tak się składa, że mój facet też ostatnio ma jakieś problemy z erekcją :(

Ariadna
Administrator

Wysłany: 2008-03-26, 10:26   

Małgośka30, tak, lek ma składniki ziołowe i mozna go dostac bez recepty. Kosztuje 40-50 zl. za opakowanie 30 tabl.

Małgośka30 
absens carens...

Wysłany: 2008-03-26, 13:12   

Ariadno, dziękuje za informację. A czy ktos z Twoich znajomych brał permen?

Qnegunda

Wysłany: 2008-04-01, 09:34   

Małgosiu, mój facet brał permen( pisałam wyżej) i naprawdę Mu pomógł.

Małgośka30 
absens carens...

Wysłany: 2008-04-09, 09:59   

Chciałabym Mu polecić ten permen, ale nie wiem jak to zrobic. Nie chcę żeby to jakoś źle zabrzmiało. Ech...jestem bezradna :(

Monika_B

Wysłany: 2008-04-09, 10:31   

Powiedz mu że chciałabys poeksperymentować i że słyszałaś że po zażyciu tego specyfiku seks jest niesamowity, faceci przewaznie lubią takie zabawy wiec powinno zadzialac :)

Małgośka30 
absens carens...

Wysłany: 2008-04-10, 09:40   

No tak, jakoś bedę musiała Mu powiedzieć o tym permenie :) Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze.

Qnegunda

Wysłany: 2008-05-15, 10:55   

Małgosiu no i jak tam się sprawy mają? Rozwiązaliście już problem?

Małgośka30 
absens carens...

Wysłany: 2008-05-16, 10:49   

Tak, dał sie w końcu przekonać do permenu. Tzn pewnego dnia sam chyba to zrozumiał i zapytał mnie o ten preparat. Więc teraz jest w trakcie kuracji. Pozdrawiam

Ixi 

Wysłany: 2008-05-29, 12:40   

Ja też chyba swojemu bede musiala zasugerowac Permen ;/ Chłopisko ma 35 lat i chyba juz zaczyna niedomagac w "tych sprawach" :(. Dzieki za sugestie, bez forum bym sie o tym nie dowiedziala.

Dzastik

Wysłany: 2008-05-29, 21:17   

a moze jeszce zmiana diety??
na potencje wszystko ma wpływ, stres, zła dieta, mało aktywny tryb zycia..
chude mięsa, warzywa,owoce, zmiana tłuszczów na nienasycone, witaminy i odpoczynek tez dużo zdziałają;)

Małgośka30 
absens carens...

Wysłany: 2008-06-03, 12:28   

Tak, to prawda. Stres ma ogromny wpływ na problem z erekcją, złe odżywianie również. U nas już naprawdę była konieczność zastosowania jakiegoś środka. Mam nadzieje, że permen pomoże...

Odpowiedz do tematu