Czy juz pomyslalyscie o wiosnie i o swoich sylwetkach? Ja juz zaczelam wiosenne porzadki ,wlalnie zaczelam intensywne odchudzanie polaczone z wysilkiem na silowni ,myslicie, ze zdaze pozbyc sie zimowego tluszczu przed nadejsciem letnich upalów Obym tylko nie nabawila sie jakiejs anoreksji ,albo innego swinstwa
yhy..a no z odchudzaniem nalezy bardzo uwazac...wiem cos na ten tamat .....myse ze ruch daje bardzo duzy efekt nio i oczywiscie ograniczyc jedzenie(tylko bez przesady)...i nie jesc na noc...po jakims czasie efekty bede widoczne do wiosny jeszcze jest troche czasu :D
mama_liwii
Wysłany: 2007-03-08, 21:39
a może jakiś wątek odchudzania ja chętnie się dołączę ostatnio skakanka po 700 podskoków dziennie
A ja ostatnio slyszalam ze wszystkie diety przynosza wiecej szkod niz korzysci dla organizmu. A poza tym nawet jezeli uda sie cos schudnac to po jakims czasie znowu wracamy do 'starej' wagi a nawet przybieramy wiecej.
Jedynym wyjsciem jest chyba gruntowna zmiana stylu zycia. Wiecej ruchu, zmiana nawyków. ale do tego trzeba chyba naprawde silnej woli