Czy wchodzicie na http://www.pudelek.pl/ i czytujecie to,co tam wypisują ?
Czy ogólnie lubicie takie ploty ? Czytujecie jakieś brukowce ( Fakt,Dziennik itd ) ?
Czy artykuły na Pudelku rWas interesują do tego stopnia,że codziennie tam zaglądacie ?
To tylko kilka pytań
Jasne ,że czytam przecież tam są najlepsze i najświeższe newsy z kraju i ze świata politykę mogę sobie odpuścić ,ale nie wiadomość jak Wiśniewski napastuje Rubika ,albo zmarszki Dody
ja czytam codziennie pude;ka , ale nie przywiazuje duzej wagi do tresci zawartej na tej stronie gdyz wydaje mi sie ze w wiekszosci to po prostu straszne klamstwa i ploty , ale czytam z ciekawosci bo czasem mozna sie niezle pobrechtac.
czasami tam zajrzę klikając na jakiegoś linka w necie i nie powiem strasznie wciąga to oglądanie zdjęć i czytanie info o artystach, niestety czasami to takie bzdury wypisują że mi się sierść na plecach jeży ale to pewnie na tym polega żeby przyciągnąć ludzi