"bo ja jak przechodzę koło McDonald's to nie mogę się oprzeć ", ale mdłościom od zapachu z McDonald'sa, a przechodzę dość często obok niego ,ponieważ mieszkam niedaleko . Nigdy nie byłam zwolenniczką takiego żywienia ,jeśli muszę coś zjeśc na mieście to wybieram normalny bar , a na temat fast foodów często piszą i dziwię sie , że ludzie jeszcze konsumują to świństwo
Tak tak, wszystko truje, i jest niezdrowe, zalezy w ktore badania spojrzec. Wiadomo ze w nadmiarze wszystko szkodzi ale hamburgerek albo ciastko z maka od czasu do czasu to chyba nic zlego, wazne zeby w niczym nie przesadzac
Poza tym ludzie nie chodza tam zeby zjesc cos zdrowego tylko dobrego a wiekszosc rzeczy tam co by nie mowic jest raczej smaczna
Pewnie jest smaczna dzięki tym wszystkim polepszaczom smakowym, ale jak myślicie ? dlaczego większość moich koleżanek ma takie wielkie d...py?Bo przesiadują w McDonald's , a potem płaczą , że im sadło z portek wyłazi
Powiem Wam kobietki, że
ja z mc'donalds uwielbiam to ciastko z jabłkiem i cynamonem w środku i lody.
To mają naprawdę pyszne ale tak jak mówicie... cheesburgera to też lubię...
to jak nałóg...
zersztą pracowałam w mc' donalds jakiś czas i wiem co to za chała jest naprawdę...
masakiera w biały dzień nic nie mówię...
_________________ Witam Wszystkich bardzo serdecznie!
jeśli któraś z Was ma problem z odżywianiem
to zapraszam w to miejsce...
http://www.s4p.webd.pl/index.php?ap=61
Tyłaś nic dziwnego ,bo nasz organizm nie spala takich wynalazków, bo one nia mają wartości energetycznej, wszystko odkłada się w tkankach jako tłuszcz i nie pomogą ,żadne areobiki. Chyba zauważyłyście jak dzieciarnia wygląda , najlepiej widać to latem ,jak zrzucą zimowe ciuchy ,jakie wałeczki wiszą
Alfa Pomogła: 1 raz Dołączyła: 06 Maj 2008 Posty: 38
Wysłany: 2008-07-14, 14:56
ale wiesz co, można jeść McDonalds i nie tyć :D moja koleżanka bierze Formoline i one jakoś tak działają, że zmniejszają kaloryczność posiłków. także hamburger zaraz ma mniej kalorii :) ona wcześniej brała jakieś linea i piła herbate, ale teraz jest zadowolona :) i mnie namawia :P
nie no bez przesady :P nawet jak się bierze tabletki, to trzeba uważać na to co się je ;) Formoline wspomagają odchudzanie i trzeba pamiętać o ruchu i o tym żeby niepotrzebnie się nie objadać ;) ale fakt, są bezinwazyjne i nie ma po nich jo-jo :)