BABSKIE.PL - Forum dla Kobiet Strona Główna

Poprzedni temat :: Następny temat
EURO2012
Autor Wiadomość
petarda

Wysłany: 2007-04-29, 16:26   EURO2012

Czy interesuje Was to wielkie wydarzenie ? Ja ciesze się ,że zostaliśmy gospodarzami tej imprezy, mam tylko wątpliwości ,czy zdążymy z przygotowaniami ,nie bardzo mogę sobie wyobrazić te wszystkie wielkie inwestycje zakończone w czasie :-( ale może jak Polak bardzo chce to potrafi, z uwagą będę śledzić wszystkie poczynania w tym zakresie :-D

dewotka 

Wysłany: 2007-04-29, 23:03   

Ja się nie cieszę.No,może trochę,bo mi stary zafunduje jakiś bilet na mecze.
A co po tej imprezie ?
Co z tymi luksusowymi hotelami,stadionami,autostradami ?
Jakiś czas,może zarobią na siebie,a potem.Kto będzie to konserwował ,za naszą kasę ?

I tak koniec świata w 2012 r,to mi lata.I już.

Monika_B

Wysłany: 2007-04-30, 23:10   

dewotka napisał/a:
Co z tymi luksusowymi hotelami,stadionami,autostradami ?

Jak to co, beda nam sluzyly, drogi i tak trzeba wybudowac - obiecuja nam to juz od lat, hotele to juz jest w interesie prywaciarzy a stadiony tez na pewno sie nie stracą :)
Takie wydarzenie jak Euro to nie tylko chwilowa rozrywka dla ilus tam tysiecy kibicow ale takze duzy kop dla gospodarki, przemyslu, turystyki a skutki tej imprezy - jestem przekonana ze pozytywne, bedziemy odczuwali tak jak w innych krajach w ktorych byla organizowana jeszcze przez dlugie lata. Nawet jesli nie uda sie zrobic wszystkiego to pewnie duzo z tych obietnic zostanie zrealizowanych a to juz cos :-)

dewotka 

Wysłany: 2007-05-01, 06:24   

Monika_B
czy Ty w to wierzysz ?
Jeżeli mamy ubogie kluby,to kto będzie dbał o nie ?
Co sie stało ze stadionami w Wa-wie i Chorzowie ?
Ruina,z tym,że ten ostatni był niedawno wyremontowany.Pieniadze z biletów ? Kto chodzi na taki marny futbol pl ?
Hotele-kogo będzie stać na te luksusy ? Myślisz,że aż tylu turystów zwali się ?
Do dróg,to nam jeszcze tak dołożą,że nie będziesz miała na paliwo.
Ale to już nie będzie nasza sprawa,tylko wtedy bedzie rządziła lewica i śmiało powstanie druga "Solidarność". :-D

Monika_B

Wysłany: 2007-05-01, 07:59   

dewotka napisał/a:
czy Ty w to wierzysz ?

Tu nie chodzi o wiare tylko o fakty, wspojrz na inne kraje niekoniecznie najbogatsze ktore wczesniej mialy okazje organizowac ta impreze - zaden z nich nie narzekal po zorganizowaniu tej imprezy, zaden. W kazdym przypadku okazala sie to zyla zlota dla gospodarki i calego kraju.
Bardzo dobrze że dostalismy ta szanse, ryzyko zawsze jekies jest ze cos spartolimy ale wszystkie zepsuc sie nie da ;) a poza tym kto nie ryzykuje ten nie ma :-)

petarda

Wysłany: 2007-05-01, 14:22   

Przyznaję ,że należę do rodziny malkontentów, ale dewotka bije mnie na głowę , aż taką pesymistką nie jestem żeby nie widzieć plusów takiej imprezy, po igrzyskach myślę ,że staniemy się krajem bardziej znanym nie tylko w Europie i wszystkie te okazyjnie powstałe obiekty będa wykorzystywane na maxa

dewotka 

Wysłany: 2007-05-02, 06:33   

petarda napisał/a:
żeby nie widzieć plusów takiej imprezy, po igrzyskach myślę ,że staniemy się krajem bardziej znanym nie tylko w Europie i wszystkie te okazyjnie powstałe obiekty będa wykorzystywane na maxa
Plusy oczywiści i będą,bo mecze blisko i futbol niezły.Same gwiazdy.
Polska i tak jest ostatnio bardzo znana,między innymi z afer i innych incydentów.Lepszej reklamy nie trza.
Obiekty po czasie obrócą się w ruinę,chyba,ze zorganizujemy MŚ w piłce lub IO .

Odpowiedz do tematu