Hej, czy któraś z szanownych forumowiczek używała tego ziołowego środka? Mam ochotę zacząć się troche oczyszczać, no i szukam skutecznego rozwiązania, a trafiłam na ulotkę Denoxinalu właśnie. Opinie?
Alfa Pomogła: 1 raz Dołączyła: 06 Maj 2008 Posty: 38
Wysłany: 2008-08-20, 12:43
Ja bralam Denoxinal na wiosne jak strasznie zanieczyscilam organizm jedzac sporo slodyczy i ogolnie fast foodow. Powiem ci ze dosc szybko poczulam sie duzo lepiej, caly ten syf ze mnie zszedl, polepszylo sie trawienie, poprawila cera. Zachecam sprobowac.
Dzięki, Alfa. Ktoś jeszcze? No dziewczyny, naprawdę nie oczyszczacie sobie organizmów? Wydawało mi się , że to dość modne.
Wysłany: 2008-08-21, 12:43
Moje kolezanki tez raczej uzywają denoxinalu. jakoś tak wypróbowałyśmy i teraz każda to bierze. A działanie jest bardzo dobre, wiec po co szukac czegoś innego.
Po prostu ciekawa jestem tego tematu - jakie sa efekty jeszcze, czy to faktycznie działa itp, jak często należy oczyszczać organizm. Czy są efekty uboczne Denoxinalu?
Nie ma efektów ubocznych suplementów diety - a do nich należy Denoxinal. oczywiście jak w przypadku każdych tabletek trzeba przeczytać ulotkę i się do niej stosować.
Wysłany: 2008-10-27, 11:52
No i jak Ixi? Zdecydowałaś sie na denoxinal czy znalazłaś coś innego?
IXI chyba o nas zapomniała :( a jak u Ciebie ze stosowaniem? zauważyłaś już jakieś poprawy? mnie się wydaje, że mam jakieś takie włosy grubsze. I na pewno poprawił mi się metabolizm, świetnie się czuję. A w ogóle to okazało sie, że moja sąsiadka też to stosuje i teraz zamawiamy sobie razem i jeszcze taniej nam wychodzi :)
u mnie zmiany sa już bardzo widoczne. Kurcze przede wszystkim to poprawił się wygląd mojej skóry. Włosy mam ładniejsze i ogólnie lepsze samopoczucie :)
Wysłany: 2008-12-08, 13:17
No wreszcie się Kochana odezwałaś :) wiesz, u mnie też dobrze. Póki co wszystko w normie, ale z tego co wiem to denoxinal trzeba brać przynajmniej do konca marca. Także podejrzewam, że więcej zobaczę jak troszkę dłużej będę brała ;)
witam :) jak tam wasze oczyszczanie?? Moje do przodu i to jak! Znacznie poprawił mi sie metabolizm, skórę mam gładką. Wypiękniałam :P no i schudłam :P teraz idą święta, muszę sobie iść i kupić ten denoxinal bo znowu będzie się z czego oczyszczać :P