Wysłany: 2007-04-24, 18:39 Coś dla próbkomaniaczek;)
Nie wiem jak wy, ale ja uwielbiam dostawać próbki różnych kosmetyków, a to czasami na coś w drogerii się załapie, a to na promocji mi coś wręczą i jest fajnie ale mam koleżankę która jest owładnięta żądzą zdobywania próbek z róznych firm kosmetycznych i wysyła im maile z prośba o próbkę i o dziwo często je dostaje... Macie może jakieś spawdzone adresy gdzie coś można otrzymać ? ja tylko raz od Nivei dostałam słoiczek żelu, ale już o tym wspominałam gdzieś...ale przypomnę jeszcze raz - weszłam na ich stronę, wypełniłam ankietę i dostałam http://www.eksperciniveastyling.pl/ i tyle
ściema..próbki to dostajesz jak kupisz kosmetyki do jakiejś kwoty...
tak miałam w przypadku Rossmana : kupiłam kosmetyki za ok 200zł i dostałam próbki balsamów, oraz jak robiłam zakupy www.esentia.pl to jak zamówiłam dwa kremy do ciała za ok 50 zł to dostałam próbki.
Za free to nie sądzę aby ktoś rozdawał...no chyba , że firma promuje jakąś nową linię albo co ś w tym stylu
no dokładnie, tutaj masz rację.
Chociaż jak np. logowałam się w Esentia.pl to też zanim zrobiłam zakupy to podawałam swoje dane,typu adres itp..., bo przecież muszą gdzieś wysłać
W Rosmmanie nie musiałam nic podawać a próbkę i tak dostałam...no z tą różnicą , że musiałam wydać tam kupę kasy...
Pozdro Madzia
No i zawsze ci,którzy podają swoje dane,potem dziwią się skąd są one wszechobecne w firmach tego typu.ZalewająTwoją skrzynkę spamem,a w skrzynce pocztowej domowej,pełno pism.