Czy ubieracie modne ciuchy ,czy raczej to co wam pasuje? Czy liczy się oryginał czy wystarczy podróba? Ja już wyrosłam z czasów, kiedy szukałam ciuchów z metką ,teraz nawet do ciucholandu zaglądam i czasem coś fajnego wygrzebie
Ja preferuje ciuchy takie ,które podkreślą moją figurę i jednocześnie sprawiają,że czuję się w nich dobrze.Na pewno nigdy nie założę czegoś co będzie modne,ale nie w moim stylu.Lubię być sobą.Co do ciucholandów,to myślę,że i owszem można tam znależć coś szałowego ,ale to chyba nie dla mnie.Na szcęście obecnie jet moda prawie na wszytko tak,że każdy znajdzie coś dla siebie:)
Przede wszystkim ubieram to, w czym dobrze się czuję, choć staram się podążać za modą, ale bez niewolniczego przywiazania do najnowszych trendów.nie wszystko, co modne pasuje do mojej figury i osobowości.Nie uznaję pogoni za metkami, a w secnd-handach zdarza mi sie nabyć coś interesującego.
Ja tam uważam,ze najwygodniejsza jest spódnica,i to długa,bo jak się nachylisz,to tyłka nie widać.T-shirt,moze być z bajeranckim napisem.I wygodne obuwie typu trampki.Nie inne.Chociaż stopy to i trochę zalatują po dniu łazenia w takim czymś.
Domyślam się,że to Was szokuje,ale ja się tak ubieram,a wszystkie topy to off-topy.
W trampkach też uwielbiam chodzić i chwała temu kto wymyślił to obuwie , ale spódnice zakładam z rzadka i to raczej takie co to przychylić się w nich nie bardzo można a zapachy są ulotne ,tak ,że wystarczy dobre wietrzenie i spoko
Właśnie przeczytałam fajny artykulik o markowych ciuchach i nie tylko TUTAJ możecie sobie poczytać sporo o produkcji towarów z górnej półki niedostępnych dla zwykłego zjadacza chleba
Ja jednak stawiam na orginały. Mam wrażenie, że te ciuchy jednak wolniej sie niszcza- bo mimo, ze zostaly tak jak podrobki- w Chinach i okolicach, to sa wykonane z lepszych jakosciowo materialow.
_________________ everything I do...I do it for you...
Pewnie ,że marka to marka, nie ma co ukrywać ,że mają swoją jakość , ale podróby to nie to samo, przecież to produkcja postawiona na ilość i zysk nigdy na jakość
Teraz jest tyle zrodel na ciekawe zakupy ze trzeba wczesniej sie zastanowic gdzie, pozniej dopiero co :) z tego co widze to w w sezonie letnim i teraz zimowym prym wiada tuniki wszelkiego rodzaju, nie wazne jak wyglada, wazne ze nazywa sie tunika :)
Trudno powiedzieć. Są sklepy i sklepy. Ja od czasu do czasu kupuję coś w internecie, a chociaż nic nie przebije allegro, to jednak sklep, którego linkuję jest sprawdzony. Szczególnie ciekawa wydaje mi się bielizna ;).