Wysłany: 2007-03-11, 10:48 Co czytacie obecnie????
Ja czytam "Cień wiatru" Zafon.Co prawda narazie zaczynam(jestem na 28 stronie),ale już zdążyłam znależć parę całkiem fajnych cytatów.Książka jest napisana bardzo przyjemnym językiem.Uważam ,że bedzię siwietna.W 2006 roku była na liście bestsellerów.Polecam przynajmniej narazie:)
petarda Gość
Wysłany: 2007-03-11, 12:35
Przyznaję ,że dawno już nic nie przeczytałam, oprócz wiadomości w necie i nie dlatego ,że nie lubię książek ,ale poprostu brakuje mi czasu
Własnie dostałam ciekawą książkę Joanny SZczepkowskiej/ znanej aktorki/ pt."Sześć minut przed czasem".Jest to zbiór humorystycznych felietonów na temat naszej współczesności.świetnie się czyta.Polecam.
A ja wlasnie skonczylam czytac "Balladyne" Juliusza Słowackiego. W sumie lektura szkolna, ale bardzo mi sie podobala.
A ksiazka, ktora przeczytalam juz chyba z 5 razy i naprawde goraco ja polecam to "Kwiat pustyni" Waris Dirie. Opowiada o dziecinstwie samej autorki i o tym, jak zostala modelka. Naprawde swietna ksiazka, warto ja przeczytac.
Obecnie czytam "Czarownica z Portobello" Coelho. Świetna książka opowiadająca o losach pewnej młodej dziewczyny (z pochodzenia cyganki) Ateny. Nie jest to biografia (na szczęście!). Książka została napisana w postaci opowiadań, dialogów prowadzonych przez autora książki z ludźmi, którzy znali główną bohaterkę. Polecam - wciąga!
ja uwielbiam czytac horrory glownie kinga lub mastertona a pozniej sie boje heh. lubie rowniez ksiazki fantasy np wladce pierscieni i wiedzmina bardzo polecam, nie nalezy wzorowac sie na filmie bo ksiazka jest cudowna
Obecnie czytam książkę
Serge Chaumier ,,Razem lecz osobno"
polecam też książkę Eve Ensler ,,Dobre Ciało"
_________________ Witam Wszystkich bardzo serdecznie!
jeśli któraś z Was ma problem z odżywianiem
to zapraszam w to miejsce...
http://www.s4p.webd.pl/index.php?ap=61
Ja dawno dawno dawno temu zaczęłam czytać "Samotność w sieci" i jestem dopiero w połowie książki , jednak spowodowane jest to brakiem czasu i tym że muszę przeczytać mnóstwo książek potrzebnych mi do pracy maturalnej. Jeśli chodzi o moje dotychczasowe odczucia to mogę powiedzieć, że film sporo odbiega od książki.
o matko ja już dawno nie czytałam nic konkretnego ale to tylko z racji braku czasu
wcześniej jak miałam malutkie dzieci a raczej pierwsze to czytałam przy karmieniu piersią
a teraz więcej czasu spędzam w necie....niestety
Jestem właśnie świerszo po lekturze „Samotności w sieci”. Ponoć możliwa jest taka miłość... miłość z sieci... warto angażować się w takie poszukiwania?