BABSKIE.PL - Forum dla Kobiet Strona Główna

Poprzedni temat :: Następny temat
Blogi
Autor Wiadomość
dewotka 

Wysłany: 2007-05-03, 14:37   Blogi

Co myślicie o blogach.
Czy to ma związek z samotnością w sieci lub życiu ?
Prowadzicie jakiegoś bloga.Napiszcie. :lol:

petarda

Wysłany: 2007-05-03, 15:48   

Nie sądzę by to miało jakiś związek z samotnością , raczej ktoś chce się podzielić z innymi swoimi przemyśleniami , przeżyciami czy spostrzeżeniami . Lubię poczytać blogi TUTAJ często wpadam ,ciekawa lekturka :-D Czasem wpadam na bloga Wiśniewskich , ale to tylko dlatego,że nie lubię tego pajaca, swojego bloga nie piszę i nie sądzę bym kiedyś napisała

fuckinromantic 
dziwka

Wysłany: 2007-07-23, 21:46   

ja prowadzę bloga.
Sposób na nudę - nic poza tym.
www.fuckinromantic.blog.onet.pl (bo grunt to się zareklamować ;P)

petarda

Wysłany: 2007-07-23, 23:57   

fuckinromantic napisał/a:
my fucking paradise

Ładne to nie jest !

fuckinromantic 
dziwka

Wysłany: 2007-07-24, 11:09   

my fucking paradise jest baardzo ładny ;)

_mela_ 

Wysłany: 2007-11-10, 19:59   

Jeśli chodzi o mnie to uważam że blog nie jest ucieczką od samotności, ani nie jest pisany z powodu samotności. Może bardziej z powodu niezrozumienia do końca przez najbliższych, ale tego także nie jestem pewna. Blog chyba można porównać do forum, choćby tego naszego. Piszemy po to by podzielić się z innymi naszymi spostrzeżeniami, aby zadać pytania i uzyskać informacje na interesujący nas temat. Ja osobiście kiedyś, bardzo dawno temu starałam się ''prowadzić'' blog. ale jakoś mi to nie wyszło - chyba z braku czasu bądź z niedbalstwa, a dziś od czasu do czasu wpadam na różne przypadkowe blogi i trochę sobie poczytam ,a nie powiem czasem można znaleźć ciekawe rzeczy i dowiedzieć się czegoś co nas zaskoczy bądź utwierdzi w przekonaniach.

Pozdrawiam.

Adamska 

Wysłany: 2008-11-21, 16:09   

Ja myślę, że blog jest swego rodzaju pamiętnikiem, ludzie piszą co myślą, co się wydarzyło w ich życiu itd.
Osobiście nie piszę żadnego bloga ani też nie czytam blogów :-/ Jakoś mnie to nie interesuje

Gocha

Wysłany: 2008-12-17, 16:41   

to potrzeba wygadania się, są ludzie którzy piszą do poduszki a inni piszą bloga, ci co piszą bloga potrzebują akceptacji, pochwały, miłego słowa, albo lubią innych wkurzać i sprawia im przyjemność jak ludzie w komentarzach się denerwują :-D
inni umieszczają swoje zdjęcia na fotce i też czekają na pochwały dla swej urody, a inni na naszej klasie umieszczają zdjęcia ze swoich ślubów, ze swoimi samochodami, żeby się pochwalić jak to im się w życiu dobrze ułożyło :-D
Każdy potrzebuje akceptacji, przyjacielskiego poklepania po plecach, a w necie można się pokazać w miarę anonimowo i podbudować swoją samoocenę :mrgreen:
ja nie piszę bloga ale np na forum umieszczam zdjęcia swoich wypieków :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Odpowiedz do tematu